Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Spis alfabetyczny
Potrawy:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
W
X
Y
Z
Wina:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
W
X
Y
Z
1.
Aloza z rusztu po angielsku (Alose Grillée À L’Anglaise)
2.
Aloza z rusztu ze szczawiem (Alose Grillée À L’Oseille)
3.
Aloza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Alose Au Beurre Blanc Poisson)
4.
Aloza ze szczawiem (Alose À L’Oseille Poisson)
5.
Antrykot (Entrecôte)
6.
Antrykot po liońsku (Entrecôte Poêlée À La Lyonnaise)
7.
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée)
8.
Antrykot smażony z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Sautée, Sauce Au Vin Rouge)
9.
Antrykot z borowikami (Entrecôte Aux Cèpes)
10.
Antrykot z grzybami (Entrecôte Forestière)
Pierwsza
Poprzednia
1
Następna
Ostatnia
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.