Spis alfabetyczny

Potrawy: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWXYZ
Wina: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWXYZ

1.Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
2.Faszerowany filet z labraksa i zupa krem cebulowa (Filet De Loup Farci Et Velouté D’Oignons) 
3.Filet drobiowy ze smardzami (Suprême De Volaille Aux Morilles) 
4.Filet drobiowy ze śmietaną (Suprême De Volaille À La Crème) 
5.Filet panierowany z polędwicy wołowej z sosem ze świeżych pomidorów i cebuli z ziołami (Tournedos Pané Sauce Vierge) 
6.Filet z grzywacza z osadem z wina (Filet De Palombe À La Lie De Vin) 
7.Filet z karpia ze smardzami (Filet De Carpe Aux Morilles) 
8.Filet z łososia z sosem z czerwonego wina (Filet De Saumon Sauce Marchand De Vin) 
9.Filet z miętusa z szałwią (Filet De Lotte À La Sauge) 
10.Filet z okonia panierowany w mące i smażony na maśle (Filet De Perche Belle Meunière) 
PierwszaPoprzednia1 NastępnaOstatnia
Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.