Połączenia

Kawałki chleba nabite na długi widelec, maczane w płynnej masie serowej z dodatkiem białego wina, podawanej w specjalnym rondelku/Fondue Savoyarde (Fondue Savoyarde)  
Chenin Blanc - Wytrawne - Białe - Francja 
Mâcon Supérieur Blanc - Wytrawne - Białe - Francja 
Seyssel Blanc - Wytrawne - Białe - Francja 
Alsace Sylvaner Blanc - Wytrawne - Białe - Francja 
Crépy Blanc - Wytrawne - Białe - Francja 
Aigle Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
Chablais Vaudois Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
Féchy Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
Grand Cru Dézaley Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
Grand Cru Mont Sur Rolle Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
Grand Cru Saint Saphorin Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 
La Côte Blanc - Wytrawne - Białe - Szwajcaria 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.