Połączenia

Aigle Blanc    
Skorupiaki (Crustacés) 
Filety z okonia (Filets De Perche) 
Kawałki chleba nabite na długi widelec, maczane w płynnej masie serowej z dodatkiem białego wina, podawanej w specjalnym rondelku/ Fondue Fromage (Fondue Fromage) 
Kawałki chleba nabite na długi widelec, maczane w płynnej masie serowej z dodatkiem białego wina, podawanej w specjalnym rondelku/Fondue Savoyarde (Fondue Savoyarde) 
Ryba słodkowodna (Poisson D'Eau Douce) 
Wieprzowina (Porc) 
Teryna ze szczupaka (Terrine De Brochet) 
Teryna z warzyw (Terrine De Légumes) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Teryna z rai (Terrine De Raie) 
Teryna z barweny (Terrine De Rougets) 
Teryna z łososia (Terrine De Saumon) 
Pstrąg (Truite) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.