Połączenia

Rasteau Rouge   
Tłusta wątróbka z figami (Foie Gras Aux Figues) 
Tłusta kacza wątróbka z figami (Foie Gras De Canard Aux Figues) 
Tłusta kacza wątróbka na ciepło z figami (Foie Gras De Canard Chaud Aux Figues) 
Ser z zieloną lub niebieską pleśnią (Fromage A Pâte Persillée) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu D’Auvergne – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu D’Auvergne - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Bresse – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Bresse - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu Des Causses – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu Des Causses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Fourme D’Ambert – ser z krowiego mleka (Fromage Fourme D’Ambert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Roquefort – ser z owczego mleka (Fromage Roquefort - Fromage Au Lait De Brebis) 
Melon z szynką (Melon Au Jambon) 
Przekładaniec z ciasta francuskiego z kremem czekoladowym (Millefeuille Au Chocolat) 
Mus z czarnej czekolady (Mousse Au Chocolat Noir) 
Tarta czekoladowa (Tarte Au Chocolat) 
Tarta z jeżynami (Tarte Aux Mûres) 
Tarta z suszonymi śliwkami (Tarte Aux Pruneaux) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.