Połączenia

Saint Joseph Blanc   
Kiełbaska z jelit wieprzowych ze śmietaną na ciepło (Andouillette À La Crème) 
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Potrawka z ryby słodkowodnej (Blanquette De Poisson D'Eau Douce) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki rybne pieczone w piekarniku (Brochettes De Poisson Au Four) 
Szaszłyki rybne (Brochettes De Poissons) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Kawior z bakłażanów (Caviar D’Aubergines) 
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale) 
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes) 
Dorada z kurkami (Daurade Aux Girolles) 
Dorada z kurkami (Dorade - Daurade Aux Girolles) 
Grzbiet sandacza (Dos De Sandre) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Grzbiet sandacza pieczony (Dos De Sandre Rôti) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Filety z barweny z oliwą z oliwek (Filets De Rouget À L’Huile D’Olive) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Filety z barweny z oliwą z oliwek (Filets De Rougets À L’Huile D’Olive) 
Filety z sandacza z masła, szalotek i białego wina (Filets De Sandre Au Beurre Blanc) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Homar po amerykańsku (Homard À L’Américaine) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Homar lub langusta w białym winie z pomidorami i cebulą na ostro (Homard Ou Langouste À L’Armoricaine) 
Homar zapiekany z sosem (Homard Thermidor) 
Langusta zapiekana z sosem (Langouste Thermidor) 
Królik w cydrze (Lapin Au Cidre) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés Aux Truffes) 
Ryba morska gotowana (Poisson De Mer Poché) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Wieprzowina na zimno (Porc Froid) 
Pularda naszpikowana truflami (Poularde Truffée) 
Comber z zająca z sosem winegret z pieprzem (Râble De Lièvre À La Sauce Poivrade) 
Risotto z grzybami (Risotto Aux Champignons) 
Piotrosz z curry (Saint Pierre Au Curry) 
Sandacz z sosem z masła, szalotek i białego wina (Sandre Au Beurre Blanc) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Sola (Sole) 
Teryna ze szczupaka (Terrine De Brochet) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Rak pustelnik z majonezem (Tourteau À La Mayonnaise) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.