Połączenia

Sauvignon Blanc Blanc   
Węgorz z zielonymi warzywami (Anguille Au Vert) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki z gambas - olbrzymich krewetek z rusztu (Brochettes De Gambas Grillées) 
Schab jagnięcy z kością (Carré D’Agneau) 
Zapiekanka z cykorii (Chicons Au Gratin) 
Kotlety baranie z kostką (Côtelettes De Mouton) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety wieprzowe z kostką z rusztu (Côtes De Porc Grillées) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Kuchnia azjatycka (Cuisine du Moyen Orient) 
Polędwica jagnięca pieczona (Filet D’Agneau Rôti) 
Aloza z rusztu po angielsku (Alose Grillée À L’Anglaise) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Udziec jagnięcy pieczony (Gigot D’Agneau Rôti) 
Langustynki (Langoustines) 
Gruby stek z łososia pieczony ze skórą (Pavé De Saumon Rôti Sur Sa Peau) 
Mała eskalopka cielęca z cytryną (Piccata De Veau Au Citron) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Wieprzowina (Porc) 
Kurczak z estragonem (Poulet À L’Estragon) 
Pieczeń cielęca (Rôti D’Agneau) 
Pieczeń wieprzowa (Rôti De Porc) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Sałatka z kraba i owoców cytrusowych (Salade De Crabe Et D’Agrumes) 
Sałatka z owoców morza i owoców cytrusowych (Salade De Fruits De Mer Aux Agrumes) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Tarta z krabami (Tarte Au Crabe) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Drób z estragonem (Volaille À L’Estragon) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.