Połączenia

Dôle Blanche Du Valais Blanc    
Węgorze smażone na głębokim oleju (Anguilles Frites) 
Szaszłyki z miętusa z rusztu z ziołami (Brochettes De Lottes Grillées Aux Herbes) 
Eskalopek cielęcy z sosem z tuńczyka (Escalope De Veau À La Sauce Au Thon) 
Kawałki surowego mięsa nabite na długi widelec, smażone w specjalnym rondelku wypełnionym rozgrzanym olejem/Fondue Bourguignonne (Fondue Bourguignonne) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Małe rybki rzeczne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons De Rivière) 
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Marynata z wędzonego łososia (Marinade De Saumon Fumé) 
Potrawka z węgorza z czerwonym winem i cebulą (Matelote D’Anguille) 
Przekładaniec z plastrów wędzonego łososia (Millefeuille De Saumon Fumé) 
Ryba po prowansalsku (Poisson À La Provençale) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Wieprzowina (Porc) 
Łosoś marynowany z ziołami aromatycznymi (Saumon Mariné Aux Fines Herbes) 
Teryna z sarniny (Terrine De Chevreuil) 
Teryna z bażanta (Terrine De Faisan) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Teryna z zająca (Terrine De Lièvre) 
Teryna z młodego dzika (Terrine De Marcassin) 
Teryna z młodej kuropatwy (Terrine De Perdreaux) 
Teryna z dzika (Terrine De Sanglier) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Cielęcina z sosem z tuńczyka (Vitello Tonnato) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.