Połączenia

Chardonnay Blanc    
Węgorze wędzone (Anguilles Fumées) 
Nagład (Barbue Poisson) 
Zupa rybna z ziemniakami i cebulą (Cotriade) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Ser kozi z ziołami (Fromage De Chèvre Aux Herbes) 
Homar (Homard) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Langusta gotowana w bulionie z dodatkiem białego wina podawana na zimno z majonezem (Langouste Bellevue) 
Miętus z curry (Lotte Au Curry) 
Jajecznica (Œufs Brouillés) 
Łosoś w papilocie z pomidorami (Papillote De Saumon À La Tomate) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Kurczak z czosnkiem (Poulet À L’Ail) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Risotto (Risotto) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś na zimno po parysku (Saumon Froid À La Parisienne) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Turbot (Turbot) 
Turbot (Turbot Poisson) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.