Połączenia

Chardonnay Blanc    
Węgorze wędzone (Anguilles Fumées) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Nagład (Barbue Poisson) 
Zupa rybna z ziemniakami i cebulą (Cotriade) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Ser z charakterem / Ser o wyraźnym smaku (Fromage De Caractère) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Homar (Homard) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Miętus z porami (Lotte Aux Poireaux) 
Jajecznica (Œufs Brouillés) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba morska z rusztu (Poisson De Mer Grillé) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak z czosnkiem (Poulet À L’Ail) 
Kurczak z rusztu (Poulet Grillé) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Risotto (Risotto) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Turbot (Turbot Poisson) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.