Połączenia

Chardonnay Verdelho Blanc    
Węgorze wędzone (Anguilles Fumées) 
Półmisek mięczaków (Assiette De Coquillages) 
Nagład (Barbue Poisson) 
Żabnica (Baudroie) 
Czarniak – ryba (Colin) 
Mięczaki (Coquillages) 
Dorada (Dorade) 
Grzbiet sandacza (Dos De Sandre) 
Filety z labraksa (Filets De Bar - Loup De Mer) 
Filety z okonia (Filets De Perche) 
Filety z barweny (Filets De Rouget) 
Filety z sandacza (Filets De Sandre) 
Filety z soli (Filets De Sole) 
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin) 
Homar (Homard) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Żabnica (Lotte – Baudroie) 
Miętus z porami (Lotte Aux Poireaux) 
Witlinki panierowane po angielsku (Merlans Panés À L’Anglaise) 
Jajecznica (Œufs Brouillés) 
Okoń (Perche) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak z czosnkiem (Poulet À L’Ail) 
Raja – ryba (Raie) 
Risotto (Risotto) 
Barweny (Rougets) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Sandacz (Sandre) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Sola (Sole) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Zupa cebulowa (Soupe À L’Oignon) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Turbot (Turbot Poisson) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.