Połączenia

Sauvignon Blanc Blanc   
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Owoce awokado faszerowane z krewetkami (Avocats Farcis Aux Crevettes) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Szaszłyki z miętusa z rusztu z ziołami (Brochettes De Lottes Grillées Aux Herbes) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon) 
Zapiekanka z cykorii (Chicons Au Gratin) 
Mięczaki (Coquillages) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Dorada (Dorade) 
Filety z okonia (Filets De Perche) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny (Filets De Rouget) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Filety z sandacza (Filets De Sandre) 
Filety z soli (Filets De Sole) 
Filety z turbota (Filets De Turbot) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Ser Crottin De Chavignol - ser z koziego mleka (Fromage Crottin De Chavignol - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Ostrygi (Huîtres) 
Langustynki z rusztu (Langoustines Grillées) 
Lasagne z sosem bolońskim (Lasagnes À La Bolognaise) 
Miętus z porami (Lotte Aux Poireaux) 
Makaron z Pesto (Pâtes Al Pesto) 
Okoń (Perche) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak z estragonem (Poulet À L’Estragon) 
Kurczak po indonezyjsku (Poulet À L’Indonésienne) 
Quiche z brokułami i z szynką (Quiche Aux Brocolis Et Au Jambon) 
Quiche z porami (Quiche Aux Poireaux) 
Grasica cielęca ze śmietaną (Ris De Veau À La Crème) 
Risotto (Risotto) 
Barweny (Rougets) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałata fryzyjska z serem Crottin de Chavignol (Salade Frisée Au Crottin De Chavignol) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sandacz (Sandre) 
Sardynki z rusztu (Sardines Grillées) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola (Sole) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Spaghetti z Pesto (Spaghettis Al Pesto) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Tatar z ryb (Tartare De Poissons) 
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon) 
Tatar z czerwonego tuńczyka (Tartare De Thon Rouge) 
Tarta z dynią (Tarte À La Citrouille) 
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon) 
Tarta ze szparagami (Tarte Aux Asperges) 
Tarta ze szpinakiem (Tarte Aux Épinards) 
Tarta z warzywami (Tarte Aux Légumes) 
Tarta cebulowa (Tarte Aux Oignons) 
Tarta z porami (Tarte Aux Poireaux) 
Teryna ze szczupaka (Terrine De Brochet) 
Teryna z krabów (Terrine De Crabe) 
Teryna z owoców morza (Terrine De Fruits De Mer) 
Teryna z ryby z sosem z dodatkiem soku z cytryny (Terrine De Poisson Sauce Citronnée) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Teryna z rai (Terrine De Raie) 
Teryna z barweny (Terrine De Rougets) 
Teryna z małży Św. Jakuba (Terrine De Saint Jacques) 
Teryna z łososia (Terrine De Saumon) 
Turbot (Turbot) 
Turbot (Turbot Poisson) 
Drób z estragonem (Volaille À L’Estragon) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.