Połączenia

Coteaux Varois En Provence Rosé   
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
Auszpiki z szynki i drobiu (Aspics De Jambon Et De Volaille) 
Wołowina z papryką (Boeuf Aux Poivrons) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Kawior z bakłażanów (Caviar D’Aubergines) 
Mały kurczak z rusztu z chipsami z selera i sosem diabelskim (Coquelet Grillé Aux Chips De Céleri, Sauce Diable) 
Kotlety cielęce z kostką z ziemniakami (Côtes De Veau Parmentières) 
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Sałatka z piersi drobiowej (Salade De Blanc De Volaille) 
Sałatka z wołowiny z trawą cytrynową (Salade De Boeuf À La Citronnelle) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Łosoś marynowany (Saumon Mariné) 
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara) 
Sałatka z kaszy kuskus z cebulą, pomidorami i ziołami (Taboulé) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.