Połączenia

Cour Cheverny Blanc   
Karczochy zapiekane z pianą z białek i serem (Artichauts Soufflés Au Fromage) 
Szparagi (Asperges) 
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème) 
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Mięczaki (Coquillages) 
Tłusta kacza wątróbka smażona z piernikiem (Foie Gras De Canard Poêlé Au Pain D’Épices) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Selles-Sur-Cher – ser z koziego mleka (Fromage Selles-Sur-Cher - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ryba morska (Poisson De Mer) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Pularda ze śmietaną i smardzami (Poularde À La Crème Et Aux Morilles) 
Grasica cielęca panierowana (Ris De Veau Pané) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.