Połączenia

Cheverny Blanc   
Karczochy zapiekane z pianą z białek i serem (Artichauts Soufflés Au Fromage) 
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Szczupak (Brochet) 
Mały kurczak z zieloną cytryną (Coquelet Au Citron Vert) 
Małże Świętego Jakuba panierowane w mące i smażona na maśle (Coquilles Saint Jacques Meunière) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Wątróbka cielęca smażona (Foie De Veau Poêlé) 
Małe rybki rzeczne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons De Rivière) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Sałatka z makaronu i mięczaków (Méli-mélo De Pâtes Et Coquillages) 
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière) 
Ikra śledzi (Œufs De Harengs) 
Ikra łososia (Œufs De Saumon) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Barweny (Rougets) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Sałatka ryżowa z awokado i bekonu (Salade De Riz À L’Avocat Et Au Bacon) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.