Połączenia

Bergerac Rosé   
Szparagi (Asperges) 
Auszpiki z szynką (Aspics Au Jambon) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Cannelloni z sosem pomidorowym (Cannellonis À La Sauce Tomate) 
Wędliny (Charcuteries) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Kurczak z cytryną (Poulet Au Citron) 
Kurczak z wiśniami (Poulet Aux Griottes) 
Kurczak na zimno (Poulet Froid) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon) 
Tarta serowa po prowansalsku (Tarte Au Fromage À La Provençale) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.