Połączenia

Costières De Nîmes Rosé   
Szparagi (Asperges) 
Żabnica (Baudroie) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Prosię w galarecie (Cochon De Lait En Gelée) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Ślimaki (Escargots) 
Żabnica (Lotte – Baudroie) 
Golonka cielęca (Osso Bucco) 
Indyk w potrawce z pomidorów i białego wina (Osso Bucco De Dinde) 
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara) 
Pizza (Pizza) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sałatki (Salades) 
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Marokańska potrawka z miętusa (Tajine De Lotte) 
Teryna z barweny (Terrine De Rougets) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.