Połączenia

Marsannay Rosé   
Szparagi (Asperges) 
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Brochettes De Saint-Jacques) 
Kaczka lakierowana (Canard Laqué) 
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes) 
Kotlety wieprzowe z kostką pieczone na ruszcie (Côtelettes De Porc En Grillade) 
Ślimaki (Escargots) 
Szynka z rusztu (Jambon Grillé) 
Królik (Lapin) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Zrazy cielęce zawijane (Paupiettes De Veau) 
Młoda perliczka pieczona (Pintadeau Rôti) 
Pizza (Pizza) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Wieprzowina na zimno (Porc Froid) 
Kurczak z rożna (Poulet À La Broche) 
Kurczak z frytkami (Poulet Avec Des Frites) 
Kurczak z rusztu (Poulet Grillé) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Kurczak z przyprawą tandoori (Poulet Tandoori) 
Rostbef na zimno (Rosbif Froid) 
Pieczeń wieprzowa na zimno (Rôti De Porc Froid) 
Sałatka z karczochów (Salade D’Artichauts) 
Sałatka z piersi drobiowej (Salade De Blanc De Volaille) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Szynka smażona z ostrym sosem (Saupiquet Jambon) 
Tarta z winogronami (Tarte Aux Raisins) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo, korniszonami i kaparami (Tête De Veau Sauce Gribiche) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo i ziołami aromatycznymi (Tête De Veau Sauce Ravigote) 
Żeberka wieprzowe z rusztu (Travers De Porc Grillés) 
Pstrąg (Truite) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.