Połączenia

Touraine Sauvignon Blanc   
Szparagi (Asperges) 
Półmisek mięczaków (Assiette De Coquillages) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Potrawka z miętusa (Blanquette De Lotte) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Kawior z bakłażanów (Caviar D’Aubergines) 
Mięczaki (Coquillages) 
Krab (Crabe) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Żabie udka (Cuisses De Grenouilles) 
Ślimaki po burgundzku (Escargots À La Bourguignonne) 
Filety śledziowe i ziemniaki smażone na oleju (Filets De Harengs Et Pommes À L’Huile) 
Filety z soli po normandzku (Filets De Sole À La Normande) 
Ser Bleu D’Auvergne – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu D’Auvergne - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ostrygi z Marennes (Huîtres De Marennes) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Barweny (Rougets) 
Sałatki (Salades) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.