Połączenia

Chenin Blanc    
Świeże szparagi z sosem muślinowym (Asperges Fraîches À La Sauce Mousseline) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Carpaccio z małż Świętego Jakuba z owocami cytrusowymi (Carpaccio De Saint Jacques Aux Agrumes) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Zapiekanka z cykorii (Chicons Au Gratin) 
Małże Świętego Jakuba z sosem imbirowym (Coquilles Saint Jacques Sauce Au Gingembre) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Dzwonka z łososia z sosem (Darnes De Saumon Sauce Tartare) 
Bażant w potrawce z warzyw i białego wina (Faisan En Baeckeoffe) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Filety z soli z masłem z dodatkiem soku z cytryny (Filets De Sole Au Beurre Citronné) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Ser kozi półsuchy (Fromage De Chèvre Demi – Sec) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Langusta gotowana w bulionie z dodatkiem białego wina podawana na zimno z majonezem (Langouste Bellevue) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak z curry (Poulet Au Curry) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Pulpety (Quenelles) 
Raja z ciemnym masłem (Raie Au Beurre Noir) 
Raja z masłem przyrumienionym na kolor orzechowy (Raie Au Beurre Noisette) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka Cezara (Salade César) 
Sałatka z owoców morza i owoców cytrusowych (Salade De Fruits De Mer Aux Agrumes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Sałatki (Salades) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Łosoś gotowany (Saumon Poché) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Teryny (Terrines) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.