Połączenia

Riesling Kabinett Blanc    
Świeże szparagi z sosem muślinowym (Asperges Fraîches À La Sauce Mousseline) 
Szczupak z sosem z masła, szalotek i białego wina (Brochet Au Beurre Blanc) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge) 
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon) 
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin) 
Ostrygi (Huîtres) 
Gęsi z kasztanami jadalnymi (Oies Aux Marrons) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba surowa marynowana (Poisson Cru Mariné) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Pularda z rakami (Poularde Aux Écrevisses) 
Sałatka z owoców morza (Salade De Fruits De Mer) 
Łosoś surowy marynowany (Saumon Cru Mariné) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Sola ze śmietaną (Sole À La Crème) 
Tatar z ryb (Tartare De Poissons) 
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon) 
Tatar z czerwonego tuńczyka (Tartare De Thon Rouge) 
Tuńczyk marynowany (Thon Mariné) 
Pstrąg (Truite) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.