Połączenia

Sémillon Chardonnay Blanc    
Półmisek mięczaków (Assiette De Coquillages) 
Czarniak – ryba (Colin) 
Mięczaki (Coquillages) 
Dorada (Dorade) 
Grzbiet sandacza (Dos De Sandre) 
Filety z labraksa (Filets De Bar - Loup De Mer) 
Filety z barweny (Filets De Rouget) 
Filety z sandacza (Filets De Sandre) 
Filety z soli (Filets De Sole) 
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin) 
Homar (Homard) 
Okoń (Perche) 
Ryba (Poisson) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Barweny (Rougets) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sandacz (Sandre) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Turbot (Turbot Poisson) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.