Połączenia

Côtes Du Roussillon Villages Rouge   
Jagnięcina (Agneau) 
Jagnięcina z przyprawami korzennymi (Agneau Aux Épices) 
Wołowina w czerwonym winie (Boeuf Bourguignon) 
Wołowina z cebulą, boczkiem i octem (Boeuf Miroton) 
() 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Przepiórki pieczone (Cailles Rôties) 
Kaczka (Canard) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Potrawka z langusty (Civet De Langouste) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Potrawki (Civets) 
Kurczak z przyprawą Colombo (Colombo De Poulet) 
Mięso z kaczki gotowane w tłuszczu/Confit De Canard (Confit De Canard) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Udka z kaczki gotowane w tłuszczu (Cuisses De Canards Confites) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte À La Bordelaise) 
Antrykot z grzybami (Entrecôte Forestière) 
Antrykot z rusztu z pędami winorośli (Entrecôte Grillée Aux Sarments) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Maître De Chai) 
Polędwica wołowa z rusztu z ziołami (Filet De Boeuf Grillé Aux Herbes) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Roquefort – ser z owczego mleka (Fromage Roquefort - Fromage Au Lait De Brebis) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Langusta w potrawce (Langouste En Civet) 
Królik z suszonymi śliwkami (Lapin Aux Pruneaux) 
Zając w ostrym sosie (Lièvre En Saupiquet) 
Pierś kaczki (Magret De Canard) 
Kuropatwa po katalońsku (Perdrix À La Catalane) 
Kurczak z rożna (Poulet À La Broche) 
Kurczak z frytkami (Poulet Avec Des Frites) 
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Chasseur) 
Kurczak gotowany we własnej krwi i czerwonym winie (Poulet En Barbouille) 
Kurczak z rusztu (Poulet Grillé) 
Kurczak z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Poulet Marengo) 
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Sauce Chasseur) 
Comber z zająca ze śmietaną (Râble De Lièvre À La Crème) 
Pieczeń wołowa z faszerowanymi suszonymi śliwkami (Rôti De Bœuf Aux Pruneaux Farcis) 
Pieczeń wołowa w cieście francuskim (Rôti De Boeuf En Croûte) 
Rumsztyk smażony przez minutę i masło ziołowe (Rumsteck Poêlé Minute Et Beurre Aux Herbes) 
Cielęcina z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Veau Marengo) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.