Połączenia

Rully Blanc   
Porcja szynki w galarecie z pietruszką (Assiette De Jambon Persillé) 
Zupa z krabów (Bisque De Crabes) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Okrągłe paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem (Bouchées À La Reine) 
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Brochettes De Saint-Jacques) 
Zapiekanka z sercówek (Clovisses Au Gratin) 
Sercówki zapiekane (Clovisses Gratinées) 
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise) 
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką po normandzku (Côtes De Veau À La Normande) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Kotlety cielęce z kostką z pieczarkami i cebulą z dodatkiem calvadosu (Côtes De Veau Vallée D’Auge) 
Krab (Crabe) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ślimaki (Escargots) 
Ślimaki po burgundzku (Escargots À La Bourguignonne) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Miętus zawijany z szafranem (Gigot De Lotte Au Safran) 
Homar pieczony z przyprawami korzennymi (Homard Rôti Aux Épices) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Golonka wieprzowa z czerwoną kapustą (Jarret De Porc Au Chou Rouge) 
Langusta na zimno z majonezem (Langouste Froide À La Mayonnaise) 
Ikra dorsza (Œufs De Cabillaud) 
Jajka w koszulkach z sosem holenderskim (Œufs Pochés Sauce Hollandaise) 
Pasztet z bekasów (Pâté De Bécasses) 
Pasztet z bażanta (Pâté De Faisan) 
Pasztet z drozdów (Pâté De Grives) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kura gotowana z warzywami (Poule Au Pot) 
Kurczak ze śmietaną i smardzami (Poulet À La Crème Et Aux Morilles) 
Kurczak z rakami (Poulet Aux Écrevisses) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Grasica cielęca smażona (Ris De Veau Poêlé) 
Pieczeń wieprzowa z szałwią (Rôti De Porc À La Sauge) 
Barweny (Rougets) 
Sałatka ze skorupiaków (Salade De Crustacés) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Teryna z wątróbek drobiowych (Terrine De Foies De Volaille) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 
Teryny (Terrines) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.