Połączenia

Mercurey Blanc   
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Langustynki w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Langoustines) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Przepiórki pieczone z winogronami (Cailles Rôties Aux Raisins) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Mięso z gęsi z Landów gotowane w tłuszczu (Confit D’Oie Landaise) 
Mały kurczak pieczony na płasko z ziołami prowansalskimi (Coquelet En Crapaudine Aux Herbes De Provence) 
Mięczaki (Coquillages) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką po normandzku (Côtes De Veau À La Normande) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Kotlety cielęce z kostką z pieczarkami i cebulą z dodatkiem calvadosu (Côtes De Veau Vallée D’Auge) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ślimaki (Escargots) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Reblochon – ser z krowiego mleka (Fromage Reblochon - Fromage Au Lait De Vache) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Ostrygi (Huîtres) 
Langusta na zimno z majonezem (Langouste Froide À La Mayonnaise) 
Twardzioszki przydrożne – grzyby (Mousserons D’Automne) 
Twardzioszki przydrożne –grzyby (Mousserons Des Près) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés À La Truffe) 
Kura gotowana z warzywami (Poule Au Pot) 
Pulpety (Quenelles) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Rak pustelnik z serem (Tourteau Au Fromage) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.