Połączenia

Gaillac Rouge   
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Kiszka z jabłkami (Boudin Aux Pommes) 
Szaszłyki z wołowiny (Brochettes De Bœuf) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Przepiórki z winogronami (Cailles Aux Raisins) 
Sarnina z borówkami (Chevreuil Aux Airelles) 
Potrawka z królika (Civet De Lapin) 
Mięso z kaczki gotowane w tłuszczu/Confit De Canard (Confit De Canard) 
Udka z kaczki gotowane w tłuszczu (Cuisses De Canards Confites) 
Udziec z dzika (Cuissot De Sanglier) 
Udziec z dzika pieczony (Cuissot De Sanglier Rôti) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Policzka wołowe duszone (Estouffade De Joue De Bœuf) 
Tłusta wątróbka smażona (Foie Gras Poêlé) 
Tłusta wątróbka naszpikowana truflami (Foie Gras Truffé) 
Ser Cantal – ser z krowiego mleka (Fromage Cantal - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Laruns – ser z owczego mleka (Fromage Laruns - Fromage Au Lait De Brebis) 
Golonka cielęca (Jarret De Veau) 
Królik (Lapin) 
Królik z oliwkami (Lapin Aux Olives) 
Pierś kaczki (Magret De Canard) 
Gęsi pieczone w piekarniku (Oies Au Four) 
Pasztet z zająca (Pâté De Lièvre) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z dwoma rodzajami papryki (Pizza Aux Deux Poivrons) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Sałatka z żołądków (Salade De Gésiers) 
Sałatka z kaczej lub gęsiej piersi wędzonej (Salade De Magret Fumé) 
Kiełbaska wieprzowa smażona (Saucisse De Porc Poêlée) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po katalońsku (Thon À La Catalane) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.