Połączenia

Montagne Saint Emilion Rouge   
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Kiszka czarna (Boudin Noir) 
Kiszka czarna z rusztu (Boudin Noir Grillé) 
Kiszka czarna smażona (Boudin Noir Poêlé) 
Kiszka czarna smażona z jabłkami (Boudin Noir Sauté Aux Pommes) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Carpaccio z wołowiny z parmezanem (Carpaccio De B??uf Avec Parmesan) 
Schab wieprzowy z kością pieczony z suszonymi śliwkami (Carré De Porc Rôti Aux Pruneaux) 
Aloza z rusztu po angielsku (Alose Grillée À L’Anglaise) 
Wędliny (Charcuteries) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Potrawka z dzikiego królika (Civet De Lapin De Garenne) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Ciasto francuskie z nadzieniem z sera Roquefort (Croustade Au Roquefort) 
Udziec z dzika z sosem winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Cuissot De Sanglier Sauce Venaison) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Karkówka wieprzowa z curry (Curry D’Échine De Porc) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée) 
Antrykot smażony z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Sautée, Sauce Au Vin Rouge) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie De Meaux - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie De Meaux wiejski - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux Fermier - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie wiejski – ser z krowiego mleka (Fromage Brie Fermier - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Livarot – ser z owczego mleka (Fromage Livarot - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Livarot – ser z owczego mleka (Fromage Mimolette - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Livarot – ser z owczego mleka (Fromage Mimolette - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Pont L'Évêque – ser z krowiego mleka (Fromage Pont L'Évêque - Fromage De Lait De Vache) 
Udziec jagnięcy pieczony z borowikami (Gigot D’Agneau Rôti Aux Cèpes) 
Szynka surowa (Jambon Cru) 
Królik z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Lapin Chasseur) 
Młody gołąb duszony z sosem z czerwonego wina i szalotki (Pigeonneau Braisé Sauce Civet) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Nerki cielęce z sosem z czerwonego wina (Rognons De Veau À La Bordelaise) 
Grzywacz pieczony z sosem z wina (Salmis De Palombe) 
Marokańska potrawka z jagnięciny ze smażoną cebulą (Tajine D’Agneau Aux Confits D’Oignons) 
Teryna z królika (Terrine De Lapin) 
Teryna z królika (Terrine De Lapin) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.