Połączenia

Vin De Californie Blanc    
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Awokado (Avocat) 
Żabnica (Baudroie) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Szczupak z sosem z masła, szalotek i białego wina (Brochet Au Beurre Blanc) 
Małże Świętego Jakuba (Coquilles Saint Jacques) 
Dorada (Dorade) 
Dorada z koperkiem (Dorade - Daurade Au Fenouil) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Filet z sandacza z masłem z kwiatów lipowych (Filets De Sandre Au Beurre De Tilleul) 
Filety z soli po normandzku (Filets De Sole À La Normande) 
Tłusta wątróbka gotowana w specjalnej ścierce (Foie Gras Au Torchon) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Comté - ser z krowiego mleka (Fromage Comté - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Langusta z rusztu (Langouste Grillée) 
Langustynki gotowane w bulionie z dodatkiem białego wina (Langoustines En Court Bouillon) 
Lasagne z Pesto z bazylii (Lasagnes Al Pesto Genovese) 
Żabnica (Lotte – Baudroie) 
Miętus z porami (Lotte Aux Poireaux) 
Jajka (Œufs) 
Jajecznica (Œufs Brouillés) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak w sosie (Poulet En Sauce) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Risotto (Risotto) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Sałatka Cezara (Salade César) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Kiełbaska z Tuluzy na ciepło (Saucisse De Toulouse) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Suflet rybny (Soufflé Au Poisson) 
Tatar z ryb (Tartare De Poissons) 
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon) 
Tatar z czerwonego tuńczyka (Tartare De Thon Rouge) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.