Połączenia

Chardonnay Blanc    
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Awokado (Avocat) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Okrągłe paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem (Bouchées À La Reine) 
Głuszec pieczony (Coq De Bruyère Rôti) 
Małże Świętego Jakuba (Coquilles Saint Jacques) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Tłusta kacza wątróbka na ciepło z jabłkami (Foie Gras De Canard Chaud Aux Pommes) 
Tłusta kacza wątróbka na ciepło z jabłkami (Foie Gras De Canard Chaud Aux Pommes) 
Ser Comté - ser z krowiego mleka (Fromage Comté - Fromage Au Lait De Vache) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Langustynki gotowane w bulionie z dodatkiem białego wina (Langoustines En Court Bouillon) 
Langustynki gotowane w bulionie z dodatkiem białego wina (Langoustines En Court Bouillon) 
Miętus po amerykańsku (Lotte À L’Américaine) 
Jajka (Œufs) 
Jajecznica (Œufs Brouillés) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Risotto (Risotto) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Sałatka z kraba i owoców cytrusowych (Salade De Crabe Et D’Agrumes) 
Sałatka z makaronu (Salade De Pâtes) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Sałatki (Salades) 
Kiełbaska z Tuluzy na ciepło (Saucisse De Toulouse) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Sola z kremem z boczniaków (Sole À La Crème De Pleurotes) 
Suflet rybny (Soufflé Au Poisson) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.