Połączenia

Aloxe Corton Blanc   
Awokado faszerowane z krabem (Avocat Farci Au Crabe) 
Potrawka z drobiu w galarecie (Chaud - Froid De Volaille) 
Potrawka z homara (Civet De Homard) 
Małże Świętego Jakuba z sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Coquilles Saint Jacques Sauce Suprême) 
Filety z labraksa (Filets De Bar - Loup De Mer) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Tłusta wątróbka bez dodatku przypraw (Foie Gras Au Naturel) 
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Vacherin Du Jura – ser z krowiego mleka (Fromage Vacherin Du Jura - Fromage Au Lait De Vache) 
Homar (Homard) 
Homar ze śmietaną (Homard À La Crème) 
Homar po amerykańsku (Homard À L’Américaine) 
Homar lub langusta w białym winie z pomidorami i cebulą na ostro (Homard Ou Langouste À L’Armoricaine) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Langusta (Langouste) 
Langusta ze śmietaną (Langouste À La Crème) 
Langusta z rusztu (Langouste Grillée) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Teryna z owoców morza (Terrine De Fruits De Mer) 
Pstrąg w białym winie (Truite Au Vin Blanc) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.