Połączenia

Côtes De Duras Blanc   
Owoce awokado faszerowane z krewetkami (Avocats Farcis Aux Crevettes) 
Mięczaki (Coquillages) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Jajka sadzone w purée ziemniaczanym z tartym serem (Œufs Sur Le Plat Parmentier) 
Ryba morska (Poisson De Mer) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Ryba pieczona (Poisson Rôti) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Wieprzowina na zimno (Porc Froid) 
Kurczak po baskijsku (Poulet À La Basquaise) 
Małże Wenus faszerowane (Praires Farcie) 
Rodzaj topionego sera (Raclette) 
Sałatka słodko-słona (Salade Composée Sucrée Salée) 
Sałatka z żołądkami, kaczą piersią i foie gras (Salade Landaise) 
Sałatki (Salades) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Zupa z drobiu z warzywami (Soupe De Volaille Aux Légumes) 
Teryna z małży Św. Jakuba (Terrine De Saint Jacques) 
Tuńczyk czerwony (Thon Rouge) 
Tuńczyk czerwony z cebulą (Thon Rouge Aux Oignons) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.