Połączenia

Fendant Du Valais Blanc    
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Zupa z homara (Bisque De Homard) 
Szczupak (Brochet) 
Szczupak z rusztu (Brochet Grillé) 
Dzwonka z łososia panierowane w mące i smażone na maśle (Darnes De Saumon À La Meunière) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Filety z okonia (Filets De Perche) 
Filety z okonia panierowane w mące i smażone na maśle (Filets De Perche Belle Meunière) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce) 
Ser twardy (Fromage A Pâte Dure) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Małże faszerowane (Moules Farcies) 
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière) 
Okoń (Perche) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Ryba panierowana w mące i smażona na maśle (Poisson Meunier) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Wieprzowina (Porc) 
Tarta lotaryńska (Quiche Lorraine) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka z krewetek (Salade De Crevettes) 
Sałatka z owoców morza (Salade De Fruits De Mer) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Zupa rybna (Soupe De Poissons) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Pstrąg panierowany w mące i smażony na maśle (Truite Meunière) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.