Połączenia

Retsina Blanc    
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Kuchnia azjatycka (Cuisine Grecque) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak (Poulet) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka Cezara (Salade César) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Sałatki (Salades) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.