Połączenia

Vin De Corse Rouge   
Jagnięcina z curry (Agneau Au Curry) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Wołowina z cebulą, boczkiem i octem (Boeuf Miroton) 
Rosół z kury (Bouillon De Poule Au Pot) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Schab barani z kością (Carré De Mouton) 
Schab wieprzowy z kością po langwedocku (Carré De Porc À La Languedocienne) 
Mięso z koźlęcia (Chevreau) 
Mięso z koźlęcia pieczone (Chevreau Rôti) 
Zapiekanka z cykorii (Chicons Au Gratin) 
Potrawka z dzikiego królika (Civet De Lapin De Garenne) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Kotlety z sarniny z kostką (Côtelettes De Chevreuil) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Jagnięcina z curry (Curry D’Agneau) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée) 
Polędwica wołowa z borowikami i kurkami (Filet De Boeuf Aux Cèpes Et Girolles) 
Polędwica wołowa z grzybami (Filet De Boeuf Aux Champignons) 
Tłusta wątróbka naszpikowana truflami (Foie Gras Truffé) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Drozdy z winogronami (Grives Aux Raisins) 
Szynka Bajońska (Jambon De Bayonne) 
Pierś kaczki z wiśniami (Magret De Canard Aux Cerises) 
Baranina z curry (Mouton Au Curry) 
Golonka cielęca (Osso Bucco) 
Pasztet z dzika (Pâté De Sanglier) 
Kuropatwa z soczewicą (Perdrix Aux Lentilles) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z dwoma rodzajami papryki (Pizza Aux Deux Poivrons) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Wołowina gotowana z warzywami (Pot Au Feu) 
Kurczak z curry (Poulet Au Curry) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Sałatka z soczewicy (Salade De Lentilles) 
Bażant pieczony z sosem z wina (Salmis De Faisan) 
Comber jagnięcy z ziołami (Selle D’Agneau Aux Herbes) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Marokańska potrawka drobiowa z curry (Tajine De Volaille Au Curry) 
Teryna z dzika (Terrine De Sanglier) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.