Połączenia

Riesling Spatlese Trocken Blanc    
Potrawka z kurczaka (Blanquette De Poulet) 
Carpaccio z łososia (Carpaccio De Saumon) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau) 
Ser z zieloną lub niebieską pleśnią (Fromage A Pâte Persillée) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu D’Auvergne – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu D’Auvergne - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Bresse – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Bresse - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Franchimont – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Franchimont - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Laqueuille – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Laqueuille - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu Des Causses – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu Des Causses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu Du Vercors – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu Du Vercors - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Fourme D’Ambert – ser z krowiego mleka (Fromage Fourme D’Ambert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gorgonzola – ser z krowiego mleka (Fromage Gorgonzola - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Saint Agur – ser z krowiego mleka (Fromage Saint Agur - Fromage Au Lait De Vache) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Risotto z maślakami (Risotto Aux Bolets) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Sałatka z owoców morza (Salade De Fruits De Mer) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Teryna ze szczupaka (Terrine De Brochet) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Teryna z rai (Terrine De Raie) 
Teryna z barweny (Terrine De Rougets) 
Teryna z łososia (Terrine De Saumon) 
Eskalopki cielęce z kaparami (Tranches De Veau Aux Câpres) 
Pstrąg (Truite) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 
Pstrąg wędzony z chrzanem (Truite Fumée Au Raifort) 
Pstrąg o mięsie w kolorze łososiowym (Truite Saumonée) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.