Połączenia

Givry Blanc   
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Szczupak z sosem z masła, szalotek i białego wina (Brochet Au Beurre Blanc) 
Mięczaki (Coquillages) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką po normandzku (Côtes De Veau À La Normande) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Kotlety cielęce z kostką z pieczarkami i cebulą z dodatkiem calvadosu (Côtes De Veau Vallée D’Auge) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ser Cantal – ser z krowiego mleka (Fromage Cantal - Fromage Au Lait De Vache) 
Golonka wieprzowa z czerwoną kapustą (Jarret De Porc Au Chou Rouge) 
Ryba po azjatycku (Poisson À L’Asiatique) 
Pulpety z wątróbki wieprzowej (Quenelles De Foie De Porc) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Pstrąg faszerowany z bielakami (Truite Farcie Aux Mousserons) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.