Połączenia

Bordeaux Rouge   
Zraz wołowy (Bœuf À La Ficelle) 
Borowiki z sosem z czerwonego wina (Cèpes À La Bordelaise) 
Wędliny (Charcuteries) 
Ser z surowego, niepasteryzowanego mleka (Fromage A Pâte Crue) 
Ser prasowany (Fromage A Pâte Pressée) 
Ser Brie De Meaux - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Carré De L’Est - ser z krowiego mleka (Fromage Carré De L’Est - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Edam – ser z krowiego mleka (Fromage Edam) 
Ser Gouda – ser z krowiego mleka (Fromage Gouda - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Livarot – ser z owczego mleka (Fromage Mimolette - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Pont L'Évêque – ser z krowiego mleka (Fromage Pont L'Évêque - Fromage De Lait De Vache) 
Ser Port-Salut – ser z krowiego mleka (Fromage Port-Salut - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Reblochon – ser z krowiego mleka (Fromage Reblochon - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Saint Nectaire – ser z krowiego mleka (Fromage Saint Nectaire - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Saint Paulin - ser z krowiego mleka (Fromage Saint Paulin - Fromage Au Lait De Vache) 
Dziczyzna (Gibier) 
Udziec jagnięcy (Gigot D’Agneau) 
Minóg z sosem z czerwonego wina (Lamproie À La Bordelaise) 
Królik (Lapin) 
Omlet z truflami (Omelette Aux Truffes) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet w cieście francuskim (Pâté En Croûte) 
Młody gołąb z młodymi warzywami (Pigeonneau À La Printanière) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Trufle (Truffes) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.