Połączenia

Saint Julien Rouge   
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Schab jagnięcy z kością (Carré D’Agneau) 
Schab jagnięcy z kością z borowikami (Carré D’Agneau Aux Cèpes) 
Schab jagnięcy z kością z ziołami aromatycznymi (Carré D’Agneau Aux Fines Herbes) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Kotlet wołowy z kostką (Côte De Bœuf) 
Kotlet wołowy z kostka z pędami winorośli (Côte De Boeuf Aux Sarments) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Płaskie kiełbaski z młodej kuropatwy (Crépinettes De Perdreau) 
Udziec sarni z sosem borówkowym (Cuissot De Chevreuil Sauce Aux Airelles) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/ chataignes (Dinde Farcie Aux Châtaignes) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/marrons (Dinde Farcie Aux Marrons) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Karkówka pieczona z kasztanami jadalnymi (Échine Rôtie Aux Marrons) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte À La Bordelaise) 
Antrykot z grzybami (Entrecôte Forestière) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot z rusztu z pędami winorośli (Entrecôte Grillée Aux Sarments) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Maître De Chai) 
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée) 
Łopatka barania faszerowana z pistacjami (Épaule De Mouton Farcie Aux Pistaches) 
Bażant w warzywach (Faisan En Chartreuse) 
Bażant gotowany z dodatkiem koniaku a następnie pieczony w piekarniu z tłustą wątróbką (Faisan Souvaroff) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Polędwica wołowa z truflami (Filet De Boeuf Aux Truffes) 
Polędwica wołowa w cieście francuskim (Filet De Boeuf En Croûte) 
Polędwica cielęca z kurkami (Filet De Veau Aux Girolles) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Tłusta wątróbka na ciepło z wyciągiem z octu balsamicznego (Foie Gras Chaud Au Jus De Vinaigre Balsamique) 
Dziczyzna (Gibier) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Dziczyzna z grzybami (Gibier Aux Champignons) 
Udziec barani (Gigot De Mouton) 
Pierś kaczki (Magret De Canard) 
Omlet z borowikami (Omelette Aux Cèpes) 
Omlet z truflami (Omelette Aux Truffes) 
Pasztet z bażanta na ciepło (Pâté De Faisan Chaud) 
Perliczka z winogronami (Pintade Aux Raisins) 
Perliczka z truflami (Pintade Aux Truffes) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Perliczka naszpikowana truflami (Pintade Truffée) 
Kurczak z bielakami (Poulet Aux Mousserons) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Grasica cielęca z borowikami (Ris De Veau Aux Cèpes) 
Pieczeń wieprzowa z suszonymi śliwkami (Rôti De Porc Aux Pruneaux) 
Kiełbaska na ciepło (Saucisse) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Filet z polędwicy wołowej (Tournedos) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.