Połączenia

Côtes De Castillon Rouge   
Wołowina z rusztu (Boeuf Grillé) 
Wołowina pieczona (Boeuf Rôti) 
Kiszka czarna (Boudin Noir) 
Kiszka czarna z rusztu (Boudin Noir Grillé) 
Kiszka czarna smażona (Boudin Noir Poêlé) 
Kiszka czarna smażona z jabłkami (Boudin Noir Sauté Aux Pommes) 
Szaszłyki z jagnięciny z rusztu (Brochettes D’Agneau Grillées) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Kotlet wołowy z kostką z sosem z czerwonego wina (Côte De Boeuf À La Bordelaise) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Antrykot (Entrecôte) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte À La Bordelaise) 
Antrykot z grzybami (Entrecôte Forestière) 
Antrykot z rusztu z pędami winorośli (Entrecôte Grillée Aux Sarments) 
Antrykot z rusztu z pędami winorośli i borowikami z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Grillée Aux Sarments Et Cèpes À La Bordelaise) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Maître De Chai) 
Eskalopek z indyka panierowany (Escalope De Dinde Panée) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ser miękki z porostem pleśniowym (Fromage A Pâte Molle Et A Croûte Fleurie) 
Ser Brie – ser z krowiego mleka (Fromage Brie - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie De Meaux - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie wiejski – ser z krowiego mleka (Fromage Brie Fermier - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Carré De L’Est - ser z krowiego mleka (Fromage Carré De L’Est - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Laruns – ser z owczego mleka (Fromage Laruns - Fromage Au Lait De Brebis) 
Ser Saint Nectaire – ser z krowiego mleka (Fromage Saint Nectaire - Fromage Au Lait De Vache) 
Dziczyzna (Gibier) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Zapiekanka z ziemniaków i mleka (Gratin Dauphinois) 
Królik z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Lapin Chasseur) 
Pierś kaczki (Magret De Canard) 
Baranina w sosie (Mouton En Sauce) 
Grube medaliony z sarniny (Noisettes De Chevreuil) 
Gruby stek z rumsztyku z sosem z czerwonego wina (Pavé De Rumsteck Sauce Bordelaise) 
Perliczka (Pintade) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Kura gotowana z warzywami (Poule Au Pot) 
Kurczak po baskijsku (Poulet À La Basquaise) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Comber z królika (Râble De Lapin) 
Rostbef pieczony w piekarniku (Rosbif Au Four) 
Mięso z dzika z sosem z czerwonego wina (Sanglier À La Bordelaise) 
Teryna z kaczki (Terrine De Canard) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 
Drób w sosie (Volailles En Sauce) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.