Połączenia

Moulin A Vent Rouge   
Boeuf Strogonow/ Wołowina Strogonow (Boeuf Strogonoff) 
Kaczka (Canard) 
Potrawka z drobiu w galarecie (Chaud - Froid De Volaille) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Mięso z gęsi z Landów gotowane w tłuszczu (Confit D’Oie Landaise) 
Głuszec z winogronami (Coq De Bruyère Aux Raisins) 
Głuszec duszony z winogronami (Coq De Bruyère Braisé Aux Raisins) 
Głuszec pieczony (Coq De Bruyère Rôti) 
Kotlet wołowy z kostką (Côte De Bœuf) 
Kotlet wołowy z kostką ze smażonymi szalotkami (Côte De Boeuf Aux Échalotes Confites) 
Kasza kuskus z mięsem (Couscous À La Viande) 
Indyk z truflami (Dinde Aux Truffes) 
Antrykot (Entrecôte) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Marchand De Vin) 
Antrykot po liońsku (Entrecôte Poêlée À La Lyonnaise) 
Łopatka cielęca faszerowana (Épaule De Veau Farcie) 
Bażant (Faisan) 
Bażant z winogronami (Faisan Aux Raisins) 
Bażant pieczony (Faisan Rôti) 
Polędwica wołowa (Filet De Bœuf) 
Polędwica z prosięcia (Filet De Porc Au Lait) 
Polędwiczki wieprzowe ze śmietaną (Filets Mignons De Porc À La Crème) 
Tłusta wątróbka naszpikowana truflami w winie Madera (Foie Gras Truffé Au Madère) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie De Meaux - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser ostry i pikantny (Fromage Fort Et Corsé) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Dziczyzna (Gibier) 
Drozdy z winogronami (Grives Aux Raisins) 
Szynka z dzika (Jambon De Sanglier) 
Szynka z dzika duszona (Jambon De Sanglier Braisé) 
Ozór wołowy po diabelsku (Langue De Boeuf À La Diable) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet z zająca (Pâté De Lièvre) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Perliczka z winogronami (Pintade Aux Raisins) 
Pizza z sosem bolońskim (Pizza Bolognaise) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Bażancica pieczona (Poule Faisane Rôtie) 
Kurczak w piwie (Poulet À La Bière) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak z kurkami (Poulet Aux Girolles) 
Kurczak pieczony z kurkami (Poulet Rôti Aux Girolles) 
Potrawka z baraniny (Ragoût De Mouton) 
Potrawka z baraniny z sosem na bazie śmietany, krewetek i grzybów (Ragoût De Mouton Bonne Femme) 
Rostbef na zimno (Rosbif Froid) 
Pieczeń z indyka (Rôti De Dinde) 
Pieczeń wieprzowa w mleku (Rôti De Porc Au Lait) 
Zupa z truskawek (Soupe De Fraises) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Teryny (Terrines) 
Filet z polędwicy wołowej (Tournedos) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.