Połączenia

Régnié Rouge   
Boeuf Strogonow/ Wołowina Strogonow (Boeuf Strogonoff) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Przystawki na ciepło (Entrées Chaudes) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet z bekasów (Pâté De Bécasses) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Pasztet z bażanta (Pâté De Faisan) 
Pasztet z drozdów (Pâté De Grives) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Pieczeń wieprzowa z borówkami (Rôti De Porc Aux Myrtilles) 
Kiełbasa zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson Brioché) 
Kiełbasa zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson En Brioche) 
Teryna z wątróbek drobiowych (Terrine De Foies De Volaille) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 
Teryny (Terrines) 
Mięsa chude (Viandes Légères) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.