Połączenia

Costières De Nîmes Rouge   
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Szaszłyki z wieprzowiny lakierowanej z figami (Brochettes De Porc Laqué Aux Figues) 
Kaczka z oliwkami (Canard Aux Olives) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Kotlet wołowy z kostką z grzybami (Côte De Boeuf Forestière) 
Udziec z dzika (Cuissot De Sanglier) 
Mięso duszone (Daube) 
Mięso duszone po prowansalsku (Daube Provençale) 
Antrykot (Entrecôte) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Ser Edam – ser z krowiego mleka (Fromage Edam) 
Ser Edam dojrzewający 6 miesięcy – ser z krowiego mleka (Fromage Edam Demi Étuvé - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Saint Nectaire – ser z krowiego mleka (Fromage Saint Nectaire - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Tomme De Savoie – ser z krowiego mleka (Fromage Tomme De Savoie - Fromage Au Lait De Vache) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Wołowina gotowana z warzywami (Pot Au Feu) 
Kurczak gotowany we własnej krwi i czerwonym winie (Poulet En Barbouille) 
Kurczak pieczony z cytryną (Poulet Rôti Au Citron) 
Tarta z brokułami i pomidorami (Tarte Aux Brocolis Et Tomates) 
Żeberka wieprzowe z sosem diabelskim (Travers De Porc À La Sauce Diable) 
Żeberka wieprzowe w sosie słodko-kwaśnym (Travers De Porc À L’Aigre–Doux) 
Żeberka wieprzowe karmelizowane w miodzie (Travers De Porc Caramélisés Au Miel) 
Końcówki żeberek wieprzowych lakierowane (Travers De Porc Laqués) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.