Połączenia

Cabernet Franc Rouge    
Szaszłyki z wołowiny (Brochettes De Bœuf) 
Szaszłyki z mięsa (Brochettes De Viande) 
Kaczka z oliwkami (Canard Aux Olives) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Potrawka drobiowa z sosem baskijskim (Fricassée De Volaille À La Sauce Basquaise) 
Ser świeży z ziołami (Fromage Frais Aux Herbes) 
Piersi kaczki z oliwkami (Magrets De Canard Aux Olives) 
Kurczak po baskijsku (Poulet À La Basquaise) 
Teryna z kaczki (Terrine De Canard) 
Teryna z sarniny (Terrine De Chevreuil) 
Teryna z bażanta (Terrine De Faisan) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Teryna z królika (Terrine De Lapin) 
Teryna z zająca (Terrine De Lièvre) 
Teryna z młodego dzika (Terrine De Marcassin) 
Teryna z młodej kuropatwy (Terrine De Perdreaux) 
Teryna z perliczki (Terrine De Pintade) 
Teryna z dzika (Terrine De Sanglier) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.