Połączenia

Champagne Rosé    
Mięso z młodego jagnięcia pieczone (Agneau De Lait Rôti) 
Węgorze wędzone (Anguilles Fumées) 
Zupa z homara (Bisque De Homard) 
Przepiórki z winogronami (Cailles Aux Raisins) 
Przepiórki faszerowane z tłustą wątróbką (Cailles Farcies Lucullus) 
Kaczka z pomarańczami (Canard À L’Orange) 
Mała kaczka z figami (Canette Aux Figues) 
Tort otoczony biszkoptami (Charlotte) 
Tort morelowy otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Abricots) 
Tort malinowy otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Framboises) 
Tort z czerwonymi owocami otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Fruits Rouges) 
Tort z jabłkami otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Pommes) 
Rosyjski tort migdałowy z biszkoptami (Charlotte Malakoff) 
Tort otoczony różowymi biszkoptami z Reims (Charlotte Rose) 
Wieprzowina z przyprawą Colombo (Colombo De Porc) 
Wołowina duszona w galarecie (Daube De Bœuf En Gelée) 
Polędwica wołowa (Filet De Bœuf) 
Filet z sandacza z sokiem z mięsa (Filet De Sandre Au Jus De Viande) 
Filety z soli w szampanie (Filets De Sole Au Champagne) 
Wątróbka cielęca (Foie De Veau) 
Wątróbka cielęca smażona z szalotkami (Foie De Veau Poêlé Aux Échalotes) 
Tłusta kacza wątróbka (Foie Gras De Canard) 
Ser gotowany (Fromage A Pâte Cuite) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser owczy z galaretką z pigwy (Fromage De Brebis À La Gelée De Coing) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Zapiekanka ze świeżych owoców (Gratin De Fruits Frais) 
Homar (Homard) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Szynka duszona (Jambon Braisé) 
Langusta (Langouste) 
Langustynki (Langoustines) 
Ikra łososia (Œufs De Saumon) 
Gruby stek wołowy z bydła rasy Charolais ze szpikiem (Pavé De Charolais À La Moelle) 
Pizza (Pizza) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Kurczak z curry (Poulet Au Curry) 
Barweny z kremem z ikry jeżowca (Rougets De Roche À La Crème D’Oursins) 
Sałatka z krewetek z papryką mieloną (Salade De Crevettes Au Paprika) 
Sałatka owocowa (Salade De Fruits) 
Sałatka z owoców południowych (Salade De Fruits Exotiques) 
Sałatka z czerwonych owoców (Salade De Fruits Rouges) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Zupa z truskawek (Soupe De Fraises) 
Zupa z czerwonych owoców (Soupe De Fruits Rouges) 
Tarta z winogronami (Tarte Au Raisin) 
Tarta z truskawkami (Tarte Aux Fraises) 
Tarta z malinami (Tarte Aux Framboises) 
Tarta z jabłkami ze śmietaną (Tarte Aux Pommes À La Crème) 
Tarta z jabłkami po alzacku (Tarte Aux Pommes À L’Alsacienne) 
Tarta z winogronami (Tarte Aux Raisins) 
Tarta Tatin (Tarte Tatin) 
Filet z polędwicy wołowe (Tournedos Rossini) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.