Połączenia

Gruner Veltliner Blanc    
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Brochettes De Coquilles Saint Jacques) 
Carpaccio z łososia (Carpaccio De Saumon) 
Małże Świętego Jakuba (Coquilles Saint Jacques) 
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise) 
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Langusta (Langouste) 
Langustynki (Langoustines) 
Potrawka z węgorza z czerwonym winem i cebulą (Matelote D’Anguille) 
Ryba słodkowodna (Poisson D'Eau Douce) 
Kurczak (Poulet) 
Kurczak z curry (Poulet Au Curry) 
Pulpety ze szczupaka z sosem rakowym (Quenelles De Brochet Sauce Nantua) 
Risotto (Risotto) 
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Saint Jacques En Brochettes) 
Łosoś surowy marynowany (Saumon Cru Mariné) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.