Połączenia

Givry Rouge   
Kaczka (Canard) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gruyère – ser z krowiego mleka (Fromage Gruyère - Fromage Au Lait De Vache) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Szynka z osadem z wina (Jambon À La Lie De Vin) 
Pierś kaczki z wiśniami (Magret De Canard Aux Cerises) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Zrazy cielęce zawijane (Paupiettes De Veau) 
Perliczka (Pintade) 
Perliczka z szafranem (Pintade Au Safran) 
Młoda perliczka pieczona (Pintadeau Rôti) 
Pularda pieczona (Poularde Rôtie) 
Kurczak z rożna (Poulet À La Broche) 
Kurczak z rusztu (Poulet Grillé) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Teryna z kaczki (Terrine De Canard) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.