Połączenia

Patrimonio Rouge   
Mięso z jagnięcia urodzonego na wiosnę (Agneau De Printemps) 
Mięso z jagnięcia wyhodowanego w Pirenejach (Agneau Des Pyrénées) 
Jagnięcina pieczona z ziołami (Agneau Rôti Aux Herbes) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Kaczka lakierowana (Canard Laqué) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Schab cielęcy z kością po prowansalsku (Carré De Veau À La Provençale) 
Mięso z koźlęcia (Chevreau) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Mięso z kaczki gotowane w tłuszczu/Confit De Canard (Confit De Canard) 
Mięso z gęsi gotowane w tłuszczu z zieloną kapustą (Confit D’Oie Au Chou Vert) 
Mięso z gęsi z Landów gotowane w tłuszczu (Confit D’Oie Landaise) 
Kotlety z zająca z kostką z grzybami (Côtelettes De Lièvre Aux Champignons) 
Kasza kuskus z mięsem (Couscous À La Viande) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Mięso drobiowe z curry (Curry De Volaille) 
Baranina duszona (Daube De Mouton) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Polędwica z sarny z sosem pieprzowym (Filet De Chevreuil Sauce Au Poivre) 
Wątróbka cielęca (Foie De Veau) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Szynka Regionalna – rodzaj szynki wędzonej na sposób wiejski (Jambon De Pays) 
Golonka cielęca (Osso Bucco) 
Kurczak z bakłażanami (Poulet Aux Aubergines) 
Kurczak z przyprawą Cajun (Poulet Cajun) 
Kurczak z przyprawą tandoori (Poulet Tandoori) 
Grzywacz pieczony z sosem z wina (Salmis De Palombe) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Sałatka z pomidorów i papryki na ciepło (Tchektchouka) 
Teryna z dzika (Terrine De Sanglier) 
Filet z polędwicy wołowe (Tournedos Rossini) 
Cielęcina z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Veau Marengo) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.