Połączenia

Blauburgunder Pinot Noir Auslese Rouge    
Jagnięcina z rusztu (Agneau Grillé) 
Struś pieczony (Autruche Rôtie) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Bekasy (Bécasses) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Szczupak z rusztu (Brochet Grillé) 
Szaszłyki z jagnięciny z rusztu (Brochettes D’Agneau Grillées) 
Przepiórki pieczone (Cailles Rôties) 
Kaczka krzyżówka (Canard Colvert) 
Dzika kaczka (Canard Sauvage) 
Potrawka z sarniny (Civet De Chevreuil) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety z sarniny z kostką (Côtelettes De Chevreuil) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety wieprzowe z kostką z rusztu (Côtes De Porc Grillées) 
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées) 
Udźce z łani pieczonej (Cuisses De Biche Rôtie) 
Udziec z sarny (Cuissot De Chevreuil) 
Udziec z dzika (Cuissot De Sanglier) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Bażant (Faisan) 
Polędwica z sarny (Filet De Chevreuil) 
Polędwica z sarniny z sosem winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Filet De Chevreuil Sauce Grand Veneur) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Zwierzyna łowna (Gibier A Poils) 
Udziec sarni (Gigue De Chevreuil) 
Udziec sarni z sosem winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Gigue De Chevreuil Grand Veneur) 
Udziec z dzika (Gigue De Sanglier) 
Drozdy (Grives) 
Mus z czarnej czekolady (Mousse Au Chocolat Noir) 
Grube medaliony z sarniny (Noisettes De Chevreuil) 
Grzywacze (Palombes) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet ze skowronków (Pâté D’Alouettes) 
Pasztet z bekasów (Pâté De Bécasses) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Pasztet z bażanta (Pâté De Faisan) 
Pasztet z dziczyzny (Pâté De Gibier) 
Pasztet z drozdów (Pâté De Grives) 
Pasztet z królika (Pâté De Lapin) 
Pasztet z zająca (Pâté De Lièvre) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Pasztet z dzika (Pâté De Sanglier) 
Pasztet drobiowy (Pâté De Volaille) 
Gruby stek ze strusia (Pavé D’Autruche) 
Młoda kuropatwa (Perdreau) 
Gołąb (Pigeon) 
Młody gołąb pieczony (Pigeonneau Rôti) 
Ryba morska po prowansalsku (Poisson De Mer À La Provençale) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Wieprzowina (Porc) 
Potrawka z sarniny (Ragoût De Chevreuil) 
Potrawka z dzika (Ragoût De Sanglier) 
Pieczeń z sarny (Rôti De Chevreuil) 
Pieczeń z dzika (Rôti De Sanglier) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Mięso z dzika (Sanglier) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Comber sarni (Selle De Chevreuil) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Stek ze strusia (Steak D’Autruche) 
Tarta z czarną czekoladą (Tarte Au Chocolat Noir) 
Dziczyzna (Venaison) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.