Połączenia

Riesling Classic Blanc    
Potrawka z kurczaka (Blanquette De Poulet) 
Potrawka drobiowa (Blanquette De Volaille) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge) 
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon) 
Żabie udka z posiekaną pietruszką i czosnkiem (Cuisses De Grenouilles En Persillade) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/ chataignes (Dinde Farcie Aux Châtaignes) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/marrons (Dinde Farcie Aux Marrons) 
Indyk pieczony z kasztanami jadalnymi (Dinde Rôtie Aux Marrons) 
Ser z zieloną lub niebieską pleśnią (Fromage A Pâte Persillée) 
Ser Bleu – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu D’Auvergne – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu D’Auvergne - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Bresse – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Bresse - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Franchimont – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Franchimont - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Gex - ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Gex - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu De Laqueuille – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Laqueuille - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu Des Causses – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu Des Causses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Bleu Du Vercors – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu Du Vercors - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Fourme D’Ambert – ser z krowiego mleka (Fromage Fourme D’Ambert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gorgonzola – ser z krowiego mleka (Fromage Gorgonzola - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Roquefort – ser z owczego mleka (Fromage Roquefort - Fromage Au Lait De Brebis) 
Miętus z curry (Lotte Au Curry) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Risotto z maślakami (Risotto Aux Bolets) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Eskalopki cielęce z kaparami (Tranches De Veau Aux Câpres) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 
Pstrąg wędzony z chrzanem (Truite Fumée Au Raifort) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.