Połączenia

Riesling Trocken Blanc    
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge) 
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon) 
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau) 
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Serdelki (Saucisses De Strasbourg) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon) 
Tarta cebulowa (Tarte Aux Oignons) 
Pstrąg (Truite) 
Pstrąg wędzony (Truite Fumée) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.